به گزارش قدس آنلاین، ابوالحسن قیصری در آستانه برگزاری ششمین کنگره بین المللی انجمن علمی راینولوژی ایران، اظهار داشت: هدف از برگزاری این کنگره، مشارکت متخصصان این حوزه و همچنین تبادلنظر در خصوص تجارب علمی و بالا رفتن دانش این افراد است.
وی افزود: عناوینی نظیر آلرژی، جراحی جمجمه، قاعده و صورت در این کنگره مورد بحث و تبادلنظر قرار خواهد گرفت، همچنین برای همکاران ۱۵ امتیاز بازآموزی مدنظر قرار گرفته شده است.
قیصری تصریح کرد: این کنگره شامل ۲۲ پنل آموزشی و ۹ کارگاه عملی خواهد بود و هدف اصلی این کنگره، اصلاح و ارتقاء سبک خدماتدهی به بیماران است.
وی در خصوص اختلالات خواب توضیح داد: خواب و بیماریهای مرتبط با آن به عنوان بیماری قرن بیست و یکم نامگذاری شده است و همچنین در کشور آمریکا یک مطالعه جامع برای درمان افرادی که به این اختلالات دچار هستند، انجام شده است، به دلیل اینکه این اختلال میتواند باعث کمکاری افراد و تحمیل هزینههای سنگین به جامعه شود.
وی تصریح کرد: مطالعات در زمینه درمان این اختلال از سالهای گذشته آغاز شده، اما هنوز درمان قطعی برای آن وجود ندارد، اما میتوان با گرفتن نوار خواب، بیماری را تشخیص داد و فهمید که آیا فرد در زمان خواب دچار وقفه تنفسی خواهد شد یا خیر.
رئیس ششمین کنگره بین المللی انجمن علمی راینولوژی ایران ادامه داد: رشتههای مختلف برای درمان این بیماری وارد شدهاند که امیدواریم در آینده بتوانیم راهکار مناسبی برای درمان این اختلال پیدا کنیم.
قیصری در خصوص روشهای تبلیغی درمان اختلال خواب در ماهواره و شبکههای مجازی، گفت: در برخی از شبکههای مجازی و ماهوارهای، پد و تیوپهایی تبلیغ میشود که با قرار گرفتن در بینی افراد میتواند باعث باز شدن بینی و راحتتر شدن تنفس شود، یا همچنین در برخی از تبلیغاتها توپها و گلولههایی را مشاهده میکنید که با بستن به کمر، فرد قادر نخواهد بود به پشت دراز بکشد و با سمت راست و چپ بدن خود به استراحت بپردازد، که اینگونه تبلیغاتها هیچگونه پایه علمی در خصوص درمان اختلالات خواب ندارد و مؤثر و کارآمد نخواهد بود.
وی در خصوص علل به وجود آمدن این اختلالات گفت: اختلالات خواب در مواقعی محیطی است و در مواردی نیز به دلیل مشکلات بدنی بروز میکند که هرکدام از آنها نیازمند روشهای درمانی خاص خود است.
قیصری تصریح کرد: در گذشته متخصصان و افراد جامعه فکر میکردند که اختلالات بینی و خُرخُر کردن افراد نقش بسزایی در بروز این مشکل دارد، اما با تحقیقاتی که در این زمینه صورت گرفت، مشاهده شد که اختلالات بینی فقط ۲۰ درصد در بروز این حادثه مؤثر است.
وی ادامه داد: یکی از پنلهای این همایش مختص به روشهای غیرجراحی درمان اختلالات خواب خواهد بود و همچنین از متخصصین سایر رشتهها برای شرکت در این کنگره دعوت به عمل آمده است.
رئیس ششمین کنگره بین المللی انجمن علمی راینولوژی ایران در پایان گفت: مشکلات و اختلالات روانی نیز یکی از علل به وجود آمدن اختلالات خواب خواهد بود و باید بدانیم اختلالات خواب به طورکلی شیوع ۳۰ تا ۴۰ درصدی در جامعه دارد، اما اگر فقط به اختلالات خوابی که مربوط به آپنه هستند توجه کنیم، این عدد به ۷ درصد خواهد رسید.
ششمین کنگره بین المللی انجمن علمی راینولوژی ایران، یکم تا سوم آذر ۹۶ در مرکز همایش های رازی برگزار می شود.
نظر شما